lørdag 30. oktober 2010

Smashbox O-Plump

Smashbox O-Plump

 

Nå får de berømte "O-Produktene", O-Glow og O-Gloss ett nytt familiemedlem, nemlig O-Plump!
Som sine forgjengere er O-Plump en "intellegent" gloss som reagerer med varmen fra dine lepper og gir deg ditt helt personlige rosaskjær.

O-Plump er en 'lip plumper' som ikke bare gir deg fantastisk, skinnende lepper, men også gjør dem fyldigere!

O-Plump er gjennomsiktig når den påføres. men reagerer med dine leppers varme som aktiverer det unike mikrosirkulerende mikrocirkulerende Goji-bær Complex.

O-Plump er fyll av aktive ingredienser som forskjønner og pleier på samme tid. Ginger Mint stimulerer leppene og gir plump effekten. Ginkgo Biloba og Goji-bær Complex setter igang mikrocirkulationen, mens Marine plankton aktiverer cellene. C-vitamin og granateple gir maksimalt antioxidantisk beskyttelse, og avocado-olje tilfører masser av fuktighet og gir holdbar og uimotståelig glans til dine lepper!
O-Plump er 100% fri for parabener og parfyme.

fortsetter og bli inspirert av fotballfrue, jeg er veldig fornøyd med denne, svir litt når man tar den på men det går fort over, får en nydelig farge og en fin glans. jeg kjøpte denne på Ebay for det er litt billigere der, tror jeg betalte 95,- men kan også kjøpe den på cover brands, der koster den 220,-

http://coverbrands.no/no/shop/smashbox/smashbox-o-plump//

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

✿Tusen takk for at du la igjen en kommentar hos meg❤